Nyheter

ECOCOA – nytt forskningsprojekt om hur miljöpåverkan i kustområden kan kompenseras!

Inlagd 17 januari, 2018 | Kategorier: Nyheter |

Förra veckan kunde vi berätta att Anthesis Enveco tillsammans med Högskolan Kristianstad m.fl. deltar i ett nytt treårigt forskningsprojekt om ekologisk kompensation ur ett kommunperspektiv (läs mer här). Nu kan vi meddela den goda nyheten att vi även kommer att vara med i det treåriga forskningsprojektet ECOCOA, också detta på tema ekologisk kompensation. Projektet finansieras av Naturvårdsverket, leds av SLU och kommer att handla om hur negativ påverkan från verksamheter i kustområden kan lindras. Läs mer här.

Tillsammans ger dessa två forskningsprojekt oss en enastående möjlighet att under de närmaste åren fördjupa oss inom området ekologisk kompensation.